SAUSWERKEN

Sauswerk is de ideale afwerking voor nieuwe of bestaande wanden en plafonds. Doorgaans geen ingewikkeld schilderwerk zoals bijvoorbeeld deuren en kozijnen. Bij sauswerk wordt er in een vlot tempo een groot oppervlakte gesausd, meestal met een roller soms een kwast.

Zien uw muren of plafonds er niet zo goed meer uit? Dit kan bijvoorbeeld zijn gebeurd, omdat er is gerookt in huis. Door muren en/of plafonds opnieuw te sausen, geeft u uw woning een geheel nieuwe uitstraling.

Wat is sauswerken?

Allereerst is het niet onverstandig om te beginnen met de definitie van sauswerk. Sauswerk is het traditioneel schilderen met een kwast en/of roller. Hierbij gaat het voornamelijk over het opnieuw sausen van bestaande of nieuwe wanden. Meestal wordt het toegepast wanneer u gekozen heeft voor pleisterwerk. Dit is het vlak en strak maken van bestaande wanden en plafonds met behulp van een dunne laag gipsmortel.

Opties met sauswerk

Met sauswerk wordt een veelzijdige dienst aangeduid. Er zijn veel opties mogelijk, alles is naar wens in te vullen. Per wand kan bijvoorbeeld de kleur verschillen. Dit kiest u van tevoren uit. Indien gewenst in overleg met de schilder. Wanden sausen is één van de opties. Voor plafonds is het ook mogelijk om sauswerk aan te brengen.

Alternatief voor sauswerk

Een goed alternatief voor sauswerk is airless verfspuiten. Met een machine wordt er in een rap tempo verf op uw muren of plafond aangebracht. Ook deze techniek zorgt voor strak afgewerkte plafonds en wanden.

Sauswerken uitbesteden

Bent u van plan om uw wanden te sauzen? Prowalls is een professionele partij die u daar goed bij kan helpen. Wij zijn expert in sauswerk, airless verfspuiten en het aanbrengen van behang. Wilt u het liefst uw sauswerk laten behangen door een professionele partij? Bij Prowalls zijn wij expert in sausen van zelfs de moeilijkste ruimtes. Nadat u akkoord gaat met de offerte, nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. U kunt hier uw wensen en voorkeuren aangeven en vertelt over wat voor woning het gaat. Vanaf dan plannen we een datum.

Waar werken we mee?

Wij werken met hoog kwalitatieve schrob klasse 1 matte latex. Deze muurverf kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Deze muurverf word bekroond met scrobklasse 1 en dat wil zeggen dat de verf goed afneembaar is en ook desinfecterend te reinigen. De verf is reukarm en zeer duurzaam. Dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een babykamer.

GLASVLIES / RENOVLIES

SAUSWERKEN

SPUITWERK

KEUKENCOATING

BETONWANDEN FREZEN

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

OFFERTE AANVRAGEN