ONZE DIENSTEN

GLASVLIES / RENOVLIES

SAUSWERKEN

SPUITWERK

KEUKENCOATING

BETONWANDEN FREZEN

Behangbedrijf Prowalls

Bij Prowalls kunt u terecht voor volledige wandafwerking met glasvliesbehang, renovlies of glasweefselbehang. Wij starten altijd de klus met machinaal schuren voor een optimaal resultaat, dit zit bij de prijs inbegrepen. Als daarna het behangwerk door de behanger is aangebracht kunt u kiezen voor sauswerk in bijvoorbeeld Rall 9010 Schrobklasse 1 matte latex. Uiteraard kunt u ook kiezen voor prachtige kleurwanden.

Naast wandafwerking met vliesbehang en sauswerk, spuiten we ook plafonds in oa. de woonkamer en de zolder kap met een Airless spuit. Airless spuiten is nevelarm en is 100% egaal. Zo heeft u een geheel baanloos eindresultaat.

Behanger Nederland

Wij zijn gevestigd in Enschede. Woont u niet in Enschede of omstreken, maar wilt u wel uw wanden laten voorzien van glasvliesbehang door een professionele glasvezelbehanger? Dat is geen enkel probleem, wij zijn werkzaam in heel Nederland. Voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulier. Wij behangen en sausen nieuwbouw woningen en bestaande woningen. Weet u de definitieve opleverdatum pas 3 weken voor de tijd? Ook geen enkel probleem zolang de klus bij ons bekend is, is dat gewoon mogelijk! Wij zijn flexibel.

Klik op de diensten voor meer informatie. Wilt u liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op de onderstaande button.

gratis offerte aanvragen
Glasvezelbehanger

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

OFFERTE AANVRAGEN