ONZE DIENSTEN

Bij Prowalls kunt u terecht voor volledige wandafwerking met glasvliesbehang of glasweefselbehang. Wij starten altijd de klus met machinaal schuren voor een optimaal resultaat. Als daarna het behangwerk door de behanger is aangebracht kunt u kiezen voor sauswerk in bijvoorbeeld Rall 9010 Schrobklasse 1 matte latex of kleurwanden.

Naast wandafwerking en sauswerk, spuiten we ook plafonds en de zolder kap met een Airless spuit. Dit werkt nevel-arm en is 100% egaal.

Wij zijn gevestigd in Enschede. Woont u niet in Enschede of omstreken, maar wilt u wel uw wanden laten voorzien van glasvliesbehang door een professionele glasvezelbehanger? Dat is geen enkel probleem, wij zijn werkzaam in heel Nederland. Voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulier. Wij behangen en sausen nieuwbouw woningen en bestaande woningen. Weet u de definitieve opleverdatum pas 3 weken voor de tijd? Ook geen enkel probleem zolang de klus bij ons bekend is, is dat gewoon mogelijk!

Klik op de diensten voor meer informatie.

Glasvezelbehanger

GLASVLIES / RENOVLIES

SAUSWERKEN

KEUKENCOATING

SPUITWERK

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

OFFERTE AANVRAGEN