9.8 / 10
(o.b.v. 51 beoordelingen)
ProWalls

Onze diensten

Bij Prowalls kunt u terecht voor volledige wandafwerking met glasvliesbehang, renovlies of glasweefselbehang. Wij starten altijd de klus met machinaal schuren voor een optimaal resultaat, dit zit bij de prijs inbegrepen. Als daarna het behangwerk door de behanger is aangebracht kunt u kiezen voor sauswerk in bijvoorbeeld Rall 9010 of 9016 Schrobklasse 1 matte latex. Uiteraard kunt u ook kiezen voor prachtige kleurwanden.

Naast wandafwerking met vliesbehang en sauswerk, spuiten we ook plafonds in oa. de woonkamer en de zolder kap met een Airless spuit. Airless spuiten is nevelarm en is 100% egaal. Zo heeft u een geheel baanloos eindresultaat.

Glasvezelbehanger

Behang klaar

Nieuwbouw woningen worden opgeleverd als behang klaar. Hier zijn verschillende klasse in. Echter merken wij dat aannemers niet duidelijk vermelden wat de verschillen zijn en in welke klasse behang klaar de woning wordt opgeleverd. Wij komen dus soms in een woning waar de wanden erg oneffen zijn, leidingen die terug liggen of zelfs niet zijn afgewerkt. Helaas moeten wij de wanden dan afkeuren.  Dan moet er alsnog eerst een stukadoor komen om de wanden te egaliseren, zodat wij later alsnog kunnen behangen.

Zitten er beton pukkels of beton druipers op de wanden dan kunnen wij dit weg frezen met een beton frees. Kleine oneffenheden kunnen wij weg werken, dit is uiteraard altijd in overleg. Wij gaan voor de beste kwaliteit en egale strakke wanden.

Behanger Nederland

Wij zijn gevestigd in Enschede. Woont u niet in Enschede of omstreken, maar wilt u wel uw wanden laten voorzien van glasvliesbehang door een professionele glasvezelbehanger?  Dat is geen enkel probleem, wij zijn werkzaam in heel Nederland. Voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulier.

Wij behangen en sausen nieuwbouw woningen en bestaande woningen. Weet u de definitieve opleverdatum pas 3 weken voor de tijd? Ook geen enkel probleem zolang de klus bij ons bekend is, is dat gewoon mogelijk! Wij zijn flexibel.

Wilt u liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op de onderstaande button.

Gratis offerte aanvragen
Renovlies behang laten aanbrengen

OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Prowalls bus