9.8 / 10
(o.b.v. 51 beoordelingen)
ProWalls

Prowalls is hét behangbedrijf op gebied van vliesbehang / renovlies.

Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van diverse soorten vliesbehang. Denk hierbij aan glasvliesbehang, renovlies behang en glasweefsel behang. Ondertussen zijn wij al 10 jaar werkzaam als behanger. In 2016 heb ik met trots mijn eigen bedrijf gestart.

Wij zorgen voor volledige wandafwerking. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit producten voor een duurzaam resultaat. Ook werken wij alleen met professionals met veel ervaring zodat u nog jaren lang kunt genieten van uw woning.

Behangbedrijf Prowalls

Zelf zijn wij gevestigd in Enschede (Overijssel). Maar onze behangers zijn actief in heel Nederland. Prowalls is er voor de volledige wand afwerking voor nieuwbouw en bestaande woningen. Dus dat houdt in dat u terecht kunt voor glasvliesbehang, sauswerk, spuitwerk van bijvoorbeeld het plafond en keuken coating. Zijn uw wanden niet egaal opgeleverd dan hebben wij ook de mogelijkheid voor betonwanden frezen. Wij gaan alleen voor optimaal resultaat.

Bij ons is een afspraak ook afspraak, wanneer de afspraak gepland staat dan zijn wij er ook! Wij hebben duidelijke communicatie zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Bij ons is kwaliteit en service een pré.

Ontdek hier onze diensten

Hét behang bedrijf voor renovlies en glasvlies behang

Wij plakken met hoge kwaliteit 200 grams glasvezelbehang. Tevens is kwaliteit en service een pré. Afspraak is afspraak. Prowalls werkt alleen met professionals en levert daarom ook altijd volledig afgewerkte wanden af voor een aantrekkelijke prijs! Al uw wandafwerking is binnen slechts één week kant-en-klaar. Wilt u uw wanden laten behangen door een professionele behanger met glasvliesbehang of Renovlies ?

Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Prowalls bus