9.8 / 10
(o.b.v. 51 beoordelingen)
ProWalls

Glasvlies / Renovlies

Wilt u een duurzame wandafwerking? Kies dan voor glasvezelbehang.

Glasvezelbehang is perfect voor nieuwbouw en bestaande woningen. Bij nieuwbouw woningen gaan de wanden nog werken, hierdoor kunnen er kleine haarscheurtjes ontstaan. Glasvliesbehang werkt scheur overbruggend. Hierdoor zullen kleine haarscheurtjes niet zichtbaar zijn.

Bij een bestaande woning kunnen wij uiteraard ook glasvliesbehang aanbrengen. Echter is het wel afhankelijk van de staat van de wanden.

Als de wanden te veel oneffenheden hebben adviseren wij eerst de wanden te stuken en daarna de wanden te voorzien van glasvliesbehang voor duurzaam resultaat. Alleen dan heb je bij oneffen wanden een optimaal glad eindresultaat. Heeft u minimale oneffenheden, dan kunnen wij samen de mogelijkheden bespreken.

Offerte aanvragen
sauswerk in renswoude prowalls

Wat is glasvliesbehang?

Glasvliesbehang lijkt op renovliesbehang. Echter is glasvlies gemaakt van kleine glasvezels en renovlies van papier. Glasvliesbehang is sterker dan renovlies behang alleen zie je op de wanden geen verschil. Vaak wordt gekozen voor glasvliesbehang, omdat het lijkt op een gestucte muur. Het is tevens scheur overbruggend en brandvertragend. In nieuwbouwwoningen is bijvoorbeeld onverstandig om enkel stucwerk aan te brengen op de muren omdat de wanden nog gaan werken. Glasvliesbehang brengt een beschermende laag over de wanden en is stootvast. Met glasvliesbehang heb je een strakke en gladde wandafwerking.

De voordelen van glasvliesbehang

 • Sterk en stevig
  Glasvliesbehang behoort tot de sterkste soorten behang. Met als bijkomend voordeel dat scheuren worden weggewerkt.
 • Stootvast
  Glasvliesbehang is bestand tegen een stootje, zonder dat er direct zichtbare krassen ontstaan.
 • Krimpvast
  Glasvliesbehang krimpt niet en is vrij van luchtbellen.
 • Multifunctioneel
  meerdere lagen overschilderbaar.
 • Brandvertragend

Wat is het verschil tussen glasvliesbehang en renovlies behang?

Net als glasvliesbehang is renovliesbehang scheuroverbruggend waardoor uw muren weer strak worden. Renovliesbehang is in tegenstelling tot glasvliesbehang gemaakt van papier. Dit behang is gemaakt van papier en ondanks dat is het alsnog slag en stootvast. Glasvliesbehang is gemaakt van glasvezels. Bij Prowalls werken wij met hoge kwaliteit 200 gram glasvliesbehang. Dit is kras- en stootvast én scheuroverbruggend. Door de dikke kwaliteit waar Prowalls mee werkt, is het glasvliesbehang egaliserend en extra stevig.

Professionele glasvlies behanger

Glasvliesbehang is eenvoudig zelf aan te brengen. Echter, voor optimaal resultaat is echt vakmanschap met professioneel materiaal zeker aan te raden. Het door ons gebruikte glasvliesbehang bevat 100% glasvezels. Daarbij maken wij gebruik van professionele materialen om een glad en naadloos resultaat te behalen. Dit doen wij onder andere door uw wanden machinaal te schuren. Voor het beste resultaat dienen alle wanden 100% glad te zijn, wij zullen daarom eerst het pleisterwerk (stucwerk) nalopen en indien noodzakelijk bijwerken.

Bent u geïnteresseerd in glasvliesbehang? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor glasvliesbehang op uw wanden? Neem dan gerust contact met ons op.

renovlies behanger prof

Contact

Wilt u meer informatie? Als u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor het aanvragen van een offerte klik hier.

 

ProWalls verzekert u van:

 • Vaste prijs van € 14,00 per m²
 • Professioneel advies
 • Geen verborgen kosten
 • Voordelig saus- en behangwerk van hoge kwaliteit

Stel uw vraag