9.8 / 10
(o.b.v. 51 beoordelingen)
ProWalls

Sauswerken

Sauswerk is een mooie afwerking voor uw wanden en plafonds. Als u de wanden net voorzien hebt van glasvlies behang dan adviseren wij altijd de wanden af te werken met muurverf. Het sauzen van de wanden kunt u zelf doen wat erg tijdrovend kan zijn. Of kunt u over laten aan onze vakmannen. Dan weet u zeker dat u strakke lijnen en een egaal eindresultaat heeft.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Opties met sauswerk

Nu kunt u zich af vragen wat is sauswerk? Sauzen van de wanden houdt in dat de wanden voorzien worden van latex. Dit doen wij uiteraard met muurverf van hoogwaardige kwaliteit. U kunt kunt zelf kiezen welke kleur er op uw wanden komt. Als u bij ons heeft gekozen voor een pakket dan zit de eerste laag verf bij de prijs inbegrepen. Hierbij heeft u keuze uit Ral 9010 of 9016. Wilt u liever kleurwanden? Dat uiteraard ook mogelijk! Er zijn veel opties mogelijk, alles is naar wens in te vullen. Per wand kan bijvoorbeeld de kleur verschillen. Wanden sauzen is één van de opties. Bij ons kunt u ook de plafonds laten voorzien van latex door middel van airless spuiten.

Vrijblijvende offerte aanvragen
kleur wanden prowalls

Sauswerk uitbesteden

Heeft u een nieuwe of een bestaande woning? Wij kunnen uw wanden voorzien van volledige wandafwerking. Wij zijn expert in sauswerk, airless verfspuiten en het aanbrengen van behang. Daarnaast kiezen wij altijd voor kwaliteit. Zo heeft u zeker geen banen of kartel randen langs de naden. Ook is het mogelijk kleurwanden halverwege de wand laten stoppen. Wij hebben een speciale laser waarmee wij kaarsrechte lijnen kunnen maken. Bent u liever zelf niet aan het knoeien met verf? Laat deze klus dan over aan professionals. Binnen één week is uw woning volledig voorzien van glasvliesbehang inclusief sauswerk.

Waar werken we mee?

Wij werken met hoog kwalitatieve schrob klasse 1 matte latex. Deze muurverf kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Deze muurverf word bekroond met scrobklasse 1 en dat wil zeggen dat de verf goed afneembaar is en ook desinfecterend te reinigen. De verf is reukarm en zeer duurzaam. Dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een babykamer.

behanger enschede

OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Prowalls bus