9.8 / 10
(o.b.v. 51 beoordelingen)
ProWalls

Betonwanden frezen voor een egaal eindresultaat

Uw woning is “behang klaar” opgeleverd zoals vaak door de aannemer gezegd. De klasse van behang klaar opleveren is afhankelijk per aannemer en bouw. Het kan dus zijn dat u woning wordt opgeleverd en heeft egale wanden maar het kan ook zijn dat de wanden grove oneffenheden bevatten. Helaas komt het regelmatig voor dat wanden beton pukkels of beton druipers bevatten. Dan is het noodzakelijk om de betonwanden te frezen voor een egaal eindresultaat.

Als er behang komt over deze beton druipers dan zullen er ook altijd na het behangen oneffenheden zichtbaar blijven. Dit kunnen bultjes of luchtbellen worden onder het vliesbehang. Helaas zijn deze oneffenheden van beton niet met een normale schuurmachine te verwijderen. Hier is een professionele betonfrees machine voor nodig. Door het speciale schuurblad en de kracht van de machine kunnen oneffenheden op de wanden verwijderd worden.

beton wanden frezen

Betonfrees

Door middel van de speciale betonfrees kunnen wij professioneel de wanden volledig egaal schuren. Zo bieden wij gegarandeerd een egaal eindresultaat. Wij werken zeer zorgvuldig in banen waardoor wij niks overslaan. Hierna zijn de wanden klaar voor de wandafwerking met bijvoorbeeld renovlies of glasvliesbehang.

Wij staan voor gladde en egale wanden. Komen wij in een woning waar wij betondruppels aantreffen op de wanden dan zullen wij altijd vooraf in goed overleg de mogelijkheden bespreken zodat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan. Echter gaan wij voor kwaliteit. Wij behangen dus niet over betonpukkels/druipers heen.

Informatie betonwanden frezen

Mocht u meer informatie willen ontvangen over beton wanden frezen. Of over onze andere diensten. Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u liever een prijsindicatie. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

betonwand frezen

OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Offerte aanvragen
Prowalls bus