Betonwanden frezen

Uw woning is “behang klaar” opgeleverd zoals vaak door de aannemer gezegd. De klasse van behang klaar opleveren is afhankelijk per aannemer en bouw. Het kan dus zijn dat u woning wordt opgeleverd en heeft egale wanden maar het kan ook zijn dat de wanden grove oneffenheden bevatten. Helaas komt het regelmatig voor dat wanden beton pukkels of beton druipers bevatten.

Als er behang komt over deze beton druipers dan zullen er ook altijd na het behangen oneffenheden zichtbaar blijven. Dit kunnen bultjes of luchtbellen worden onder het vliesbehang. Helaas zijn deze oneffenheden van beton niet met een normale schuurmachine te verwijderen. Hier is een professionele betonfrees machine voor nodig. Door het speciale schuurblad en de kracht van de machine kunnen oneffenheden op de wanden verwijderd worden.

Betonfrees

Door middel van de betonfrees kunnen wij professioneel de wanden volledig egaal schuren. Zo bieden wij gegarandeerd een egaal eindresultaat. Wij werken zeer zorgvuldig in banen waardoor wij niks overslaan. Hierna zijn de wanden klaar voor de wandafwerking met bijvoorbeeld renovlies of glasvliesbehang.

Wij staan voor gladde en egale wanden. Komen wij in een woning waar wij betondruppels aantreffen op de wanden dan zullen wij altijd vooraf in goed overleg de mogelijkheden bespreken zodat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan.

beton pukkels in de wand
beton wanden frezen
betonwand frezen