9.8 / 10
(o.b.v. 51 beoordelingen)
ProWalls

Prowalls is uw Glasvlies behanger in Nederland

Behanger gevestigd in Enschede

Prowalls is specialist in aanbrengen van Glasvliesbehang. Aanbrengen van glasvliesbehang voor een gladde en naadloze muur kun je beter aan de specialist overlaten. Hiermee creëer je een ultieme basis om bijvoorbeeld muurverf aan te brengen op een gladde muur. Glasvliesbehang is immers haarscheur overbruggend en ter vergelijking met stucwerk geeft dit een sterker resultaat. Daarnaast is het 30% voordeliger dan stucwerk zelf.

Behanger in Enschede

Onze vestigingsplaats is in Enschede, maar wij werken door het hele land. Of je nu een glasvlies behanger in Enschede nodig hebt of in een andere plaats? Vraag een offerte aan.

Professionele glasvlies behanger Nederland

Aanbrengen van glasvliesbehang kunt u zelf doen. Maar voor een optimaal resultaat en duurzaamheid is echt vakmanschap met professioneel materiaal zeker aan te raden. Ons gebruikte glasvliesbehang bevat 100% glasweefsel voor een glad resultaat. Daarbij maken wij gebruik van professionele materialen om dit goed aan te kunnen brengen en schuren wij al uw wanden machinaal.

Een professionele wandafwerking met 100% glasweefsel is een investering voor de lange termijn.

Voor het beste resultaat dienen alle wanden 100% glad te zijn, wij zullen daarom eerst het pleisterwerk (stucwerk) nalopen en indien noodzakelijk bijwerken in overleg met de klant. Tevens hebben wij de juiste machines om de wanden machinaal te schuren voor het allerbeste resultaat.

behanger prowalls

WAAROM GLASVLIESBEHANG?

  • MEERDERE KEREN OVERSCHILDERBAAR

  • 100% GLASVEZEL

  • HAARSCHEUR OVERBRUGGEND

  • DUURZAAM

  • BEHANG GEMAKKELIJK SCHOON TE MAKEN

  • ALLERGIEVRIJ

  • BRANDVEILIG

  • 30% VOORDELIGER DAN STUCWERK

Voor het beste resultaat dienen alle wanden 100% glad te zijn, wij zullen daarom eerst het pleisterwerk nalopen en indien noodzakelijk plekken bijwerken in overleg met de klant. Tevens hebben wij de juiste machines om de wanden machinaal te schuren voor het allerbeste resultaat.

Offerte Aanvragen

INVENTARISATIE

Geeft u akkoord op de vrijblijvende offerte? Dan nemen wij persoonlijk telefonisch contact op over de huidige stand van zaken te inventariseren.

Wat is de staat van de wanden waar de glasvezel op wordt aangebracht, en inventarisatie verbruik materialen.

VOORBEREIDING EN AANBRENGEN

Op de afgesproken datum zullen wij eerst alle wanden na kijken en met de klant bespreken. Daarna zullen we beginnen met het aanbrengen van het Glasvezelbehang

AFWERKING

Alle randen zoals bij de kozijnen en plafonds worden netjes afgewerkt met kit zodat ook het glasvliesbehang netjes blijft zitten, vooral op de lange termijn. Desgewenst zullen wij 2 maal de wanden afschilderen met muurverf.