9.8 / 10
(o.b.v. 51 beoordelingen)
ProWalls

Project Renswoude

Variërende werkzaamheden in een nieuwbouwwoning in Renswoude

Prowalls heeft in Renswoude 215 m2 wandafwerking behandeld op basis van Ytong blokken. Deze blokken worden automatisch vanuit de bouw gestuuct. Daarna startten wij met machinaal schuren om zo een optimaal glas resultaat te behalen. Hierna is er 200 grams glasvliesbehang aangebracht. Dit behang is bij een nieuwbouwwoning altijd een goede optie, aangezien de muren dan nog bewerkelijk zijn. Na een tijdje gaat de woning namelijk zetten. Gestucte wanden gaan dan scheuren. Bij aangebracht glasvliesbehang is dit niet zichtbaar.

Nadat er op de wanden glasvliesbehang is aangebracht is er gekozen voor ral 9010 sauswerk. Bij dit project is er tevens gekozen voor een keuken coating. Dit is speciaal voor optimaal behoud van de kleurwanden. De vuilafstotende en makkelijk schoon te maken coating geeft vuil en vetresten geen kans om in het behang te trekken. Naast de benedenverdieping is de zolderkap onder handen genomen. Deze worden normaliter opgeleverd met bruine, houten zolderplaten. De klant heeft ervoor gekozen om deze in de kleur mat latex ral 9010 te laten maken. Prowalls heeft dit gedaan middens de airless verfspuit.

In totaal heeft dit project 3 dagen geduurd. In deze 3 dagen is er een hoop gebeurd en hebben wij een prachtig eindresultaat opgeleverd.

De klant aan het woord

“Prowalls is een top bedrijf!! En voor nieuwbouw in glasvliesbehang echt een aanrader. Het blijft super mooi en strak, zelfs na het zetten van de woning. Wij zijn zeer tevreden”

 

Het eindresultaat mag er zijn!

sauswerk in renswoude prowalls

Muur: Na bewerking

sauswerk renswoude prowalls

Muur: Na bewerking

sauswerk prowalls wanden

Slaapkamermuur: Na bewerking

airless zolder prowalls gespoten

Zolderkap: Na bewerking

zolder airless prowalls klaar

Zolderkap: Na bewerking