Project Den Haag

Glasvliesbehang

Prowalls is in Den Haag begonnen aan een grote klus. In de woning zijn alle wanden voorzien van glasvliesbehang. Dit is een geperste variant van glasvezelbehang. Kenmerkend van dit behangsoort is de gladde structuur en het scheur overbruggende karakter. In Den Haag is gekozen voor glasvliesbehang 200 grams, de hoogste kwaliteit. Dit is de sterkste en meest duurzame variant, die de woning er prachtig uit laat zien. Helemaal nadat de muren in de kleur “ral 9010” en grijs zijn afwerkt.

Airless verfspuiten

Niet alleen de muren zijn hier voorzien van nieuw glasvliesbehang. Ook de plafonds zijn onder handen genomen door Prowalls. Wij hebben namelijk middels airless spuiten de plafonds en zolderkap gespoten, tot in de nok. Bij Airless verfspuiten wordt er middels hoge druk en zonder luchtmantel verf door de spuitopening geperst. Door deze vernieuwde techniek zijn de plafonds én zolderkap zonder banen en strak afgeleverd. Een project waar Prowalls met plezier op terugkijkt. Door hard te werken is binnen drie dagen een fantastisch resultaat behaald. 245 m2 Is voorzien van het beste glasvliesbehang én strak afgewerkte plafonds.

Prowalls Enschede diensten

Het eindresultaat mag er zijn!

Zolder: Na bewerking

Zolder: Voor bewerking

Zolder: Na bewerking

Zolder: Voor bewerking

Zolder: Na bewerking

Zolder: Voor bewerking

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

OFFERTE AANVRAGEN