KLEUREN WANDEN

Steeds meer mensen kiezen voor een kleur op de muur.  Een kleur op de wanden laat het interieur leven en geeft veel meer sfeer in uw huis. De kleur die gekozen wordt is afhankelijk van eigen smaak maar ook zeker van de woning. Als de ruimte klein is of een donkere inkijk heeft, en u kiest een donkere tint dan maakt dat de ruimte nog kleiner en donkerder. Des te groter de kamer is, des te lichter en ruimer de ruimte oogt. Dan kunt u voor een donkere wand gaan zonder dat kleiner oogt. Ongeacht welke kleur u aanbrengt, is het wel heel belangrijk dat de kleur op de juiste manier wordt aangebracht.

Prowalls verzorgt dit graag voor u. U dient de verf zelf aan te schaffen. Wij zorgen dat de wanden volledig en mega strak worden afgeleverd. Kleur kiezen. Door te spelen met kleuren in uw woning kunt u verschillende sferen creëren. Op onze website laten wij kleuren wanden zien op verschillende soorten ondergrond, o.a. renovliesbehang – glasvliesbehang en glasweefselbehang. Wij veel ervaring met sauswerk en het aanbrengen van kleuren op de muren. Om een beeld te schetsen van de diensten die wij uitvoeren hebben wij een aantal foto’s staan op onze website. Neem zeker even een kijkje om te bekijken wat u kunt verwachten en hoe het eindresultaat er in werkelijkheid zal uitzien.

Wilt u kleur wanden?

Voordat wij starten aan de klus, lopen wij altijd de woning even door met de klant. Dit doen wij om een beeld te schetsen van wat alle verwachten zijn. Bij deze ronde kunt u aangeven op welke muur u kleur verf wilt hebben. Wij van Prowalls werken de wanden altijd af met 2 lagen kleurlatex, dit doen wij voor een egaal en strak eindresultaat.

Hoe werken wij kleuren af?

Prowalls werkt met professionals en daarom kunnen wij u een perfect eindresultaat garanderen. In kleurwanden komen oneffenheden sneller naar boven en daarom is het belangrijk dat de wanden goed geëgaliseerd worden. Dit doen wij doormiddel van machinaal schuren. Daarna brengen wij naadloos glasvliesbehang aan en kitten we alle randen en hoeken. Hierna tapen we alle randen af en kitten langs deze rand nogmaals, dit is voor een extra strakke rand en voorkomt dat de kleurverf onder het tape loopt. Als dit helemaal klaar is starten wij met de kleurwanden. De kleur latex brengen wij altijd twee keer aan voor een dekkend en egaal resultaat. Als de volledige kleur tweemaal is aangebracht dan verwijderen wij weer de tape. Nu zijn de kleurwanden klaar en hebben mega strakke randen. Wij zorgen uiteraard dat er met de juiste hoeveelheid kit wordt gewerkt zodat er geen dikke kitranden ontstaan.

U hoeft alleen zelf de kleur aan te schaffen, verder hebben wij alle materialen voor het aanbrengen van de kleurmuren.

groene muur kleurwanden Prowalls Enschede
kleur muren prowalls in enschede
grijze kleur muren prowalls enschede
kleur wanden in enschede prowalls

GLASVLIES / RENOVLIES

SAUSWERKEN

SPUITWERK

KEUKENCOATING

BETONWANDEN FREZEN

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

OFFERTE AANVRAGEN