KEUKEN COATING

Standaard muurverf heeft talloze kleuren. Ze zijn prima om te gebruiken in huis, maar voor de keuken is alleen deze verf een onhandige keuze. Dit is namelijk de plek waar gewerkt wordt met hardnekkige stoffen die vlekken kunnen achterlaten op uw wanden. Een coating is hiervoor de oplossing. Prowalls heeft een speciale keuken coating die uw achterwand van de keuken beschermt tegen deze vuiligheid.

Wat is keuken coating?

Keuken coating is een waterafstotende laag die niet verkleurt. Het wordt over de muurverf geplaatst. Wist u dat deze coating zelfs hygiënischer is dan tegels? Deze hebben namelijk voegen, waarin etensresten, vet en vuil kunnen ophopen. De muurcoating van Prowalls is naadloos en zorgt voor een afwasbare en vuilafstotende muur. Keuken coating is een onzichtbare laag speciaal voor de keuken. Het kan over elke kleur op de wanden in de keuken aangebracht kan worden.

Hoe maak je keuken coating schoon?

Indien u een coating op de achterwand van uw keuken heeft, is het verstandig om agressieve schoonmaakmiddelen te vermijden. Een schuurspons bijvoorbeeld kan schade aanbrengen op de muur. Dit geldt ook voor schuurmiddelen of sterk geconcentreerde schoonmaakmiddelen. Deze middelen vergroten de kans op slijtage aan de coating. Een schone, vochtige doek is al voldoende om de vlekken te verwijderen.

Voordelen van de keuken coating

Heeft de achterwand van uw keuken een coating? Dan is de wand slijtvast en krasbestendig. Dit betekent dat het nu bestand is tegen vocht, spetters en vet. De speciale keuken coating van Prowalls heeft schrobvastheidsklasse 1. Dit houdt in dat het makkelijk schoon te maken is. Zelfs de hardnekkigste vloeistoffen zijn niet opgewassen tegen de coating.

De keuken coating is onzichtbaar. Door de blanke kleur, past het over iedere wand. Wilt u juist wel dat het opvalt? Kies dan voor de matte variant. Dit zorgt voor een prachtig effect op de achterwand van uw keuken.

Keuken coating laten aanbrengen?

Wilt u het liefst uw keuken coating laten aanbrengen door een professionele partij? Bij Prowalls zijn wij expert in behangen, saus- en spuitwerk en kleurwanden. Dit allemaal in de moeilijkste ruimtes. Nadat u akkoord gaat met de offerte, nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. U kunt hier uw wensen en voorkeuren aangeven en vertelt over wat uw wensen zijn. Vanaf dan plannen we een datum.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het aanbrengen van keukencoating? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Coating op wand keuken
Coating op wanden in de keuken

GLASVLIES / RENOVLIES

SAUSWERKEN

SPUITWERK

KEUKENCOATING

BETONWANDEN FREZEN

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

OFFERTE AANVRAGEN