GLASVLIES / RENOVLIES

Heeft u een muur met veel oneffenheden en kleine scheurtjes? Maar vindt je stucwerk niet mooi of te duur? Aanbrengen van glasvliesbehang is een absolute aanrader. Voor een strakke en glad afgewerkte muur kunt u het beste kiezen voor glasvliesbehang.

Wat is glasvliesbehang?

Glasvliesbehang lijkt op glasvezelbehang. Het is de geperste variant van glasvezelbehang, Vaak wordt gekozen voor glasvliesbehang, omdat het lijkt op een gestucte muur. Het is tevens scheur overbruggend. In nieuwbouwwoningen is bijvoorbeeld onverstandig om stucwerk aan te brengen om de muren. Een goed alternatief is glasvliesbehang.

GLASVLIES / RENOVLIES

SAUSWERKEN

SPUITWERK

KEUKENCOATING

BETONWANDEN FREZEN

De voordelen van glasvliesbehang

  • Sterk en stevig: Glasvliesbehang behoort tot de sterkste soorten behang. Met als bijkomend voordeel dat scheuren en oneffenheden worden weggewerkt.
  • Stootvast: Glasvliesbehang is bestand tegen een stootje, zonder dat er direct zichtbare krassen ontstaan.
  • Krimpvast: Glasvliesbehang krimpt niet en is vrij van luchtbellen.
  • Multifunctioneel: meerdere lagen overschilderbaar.
  • Brandvertragend

Wat is het verschil tussen glasvliesbehang en renovlies behang?

Net als glasvliesbehang is renovliesbehang scheuroverbruggend waardoor uw muren weer strak worden. Renovliesbehang is in tegenstelling tot glasvliesbehang gemaakt van papier. Dit behang is gemaakt van papier en ondanks dat is het alsnog slag en stootvast. Glasvliesbehang is gemaakt van glasvezels. Bij Prowalls werken wij met hoge kwaliteit 200 gram glasvliesbehang. Dit is kras- en stootvast én scheuroverbruggend. Door de dikke kwaliteit waar Prowalls mee werkt, is het glasvliesbehang egaliserend en extra stevig.

Professionele glasvlies behanger

Glasvliesbehang is eenvoudig zelf aan te brengen. Echter, voor optimaal resultaat is echt vakmanschap met professioneel materiaal zeker aan te raden. Het door ons gebruikte glasvliesbehang bevat 100% glasweefsel. Daarbij maken wij gebruik van professionele materialen om een glad resultaat te behalen. Dit doen wij onder andere door uw wanden machinaal te schuren. Voor het beste resultaat dienen alle wanden 100% glad te zijn, wij zullen daarom eerst het pleisterwerk (stucwerk) nalopen en indien noodzakelijk bijwerken.

Bent u geïnteresseerd in glasvliesbehang? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor glasvliesbehang op uw wanden? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

OFFERTE AANVRAGEN