Dé Behanger in Enschede

Prowalls is gevestigd in Enschede. Wij zijn met regelmaat werkzaam in de buurt en omstreken. Recent hebben wij nog een aantal nieuwbouw woningen opgeleverd in een nieuwbouw wijk aan de singel.

Bent u op zoek naar een behanger in Enschede? Prowalls helpt u graag verder. Wij verzorgen volledige wandafwerking en met glasvezelbehang voor een aantrekkelijke prijs. Tevens kunt u bij ons terecht voor sauswerk, spuitwerk, betonfrezen en keukencoating in Enschede. Het maakt niet uit of u een bestaande woning of een nieuwbouwwoning in Enschede heeft. Onze professionals kunnen elke klus aan. Voor een optimaal resultaat, schuren wij altijd machinaal de wanden.

Gratis uw offerte aanvragen

Glasvezelbehanger in Enschede

Wellicht vraagt u zich af wat glasvezelbehang is. Dit is een verzamelnaam voor alle soorten vliesbehang, zoals glasvliesbehang, renovliesbehang en glasweefselbehang. Tijdens het aanbrengen van glasvezelbehang in Enschede, maken wij gebruik van de beste materialen. Zo weten wij de kwaliteit van onze dienst te behouden. Wij werken altijd met glasvezelbehang 200 grams voor een een optimaal en egaal eindresultaat.

behanger enschede
kleurwanden enschede

Glasvlies behanger in Enschede

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt glasvliesbehang gemaakt van glasvezels. Het vormt een egaliserende en beschermde laag op de muur. Hierdoor zijn haartjes niet meer zichtbaar. Daarnaast is glasvliesbehang stootvast. Nadat de glasvliesbehanger in Enschede klaar is met zijn werk, heeft u een muur met een gladde structuur. Uiteraard kunt u de wanden laten voorzien van muurverf door Prowalls. Door de gladde structuur zijn de wanden gemakkelijk overschilderbaar. Door de egale structuur vormt glasvliesbehang snel één geheel met de muur.

Renovlies behanger in  Enschede

Renovliesbehang in Enschede is egaliserend, scheuroverbruggend en zorgt voor een strak en glad geheel. Het wordt vervaardigd uit papier met vezels en is overschilderbaar en gemakkelijk te verwijderen. Renovliesbehang is direct op een behangklare muur te bevestigen. Uw muur is binnen enkele dagen tot één week behangen met renovliesbehang inclusief sauswerk ect.

Glasweefselbehanger in Enschede

Glasweefselbehang wordt gemaakt van gewoven glasvezel. Hierdoor heeft het een enorm sterke structuur. Het is dan ook wat dikker en stootvaster dan glasvliesbehang. Een groot voordeel van glasweefselbehang in Enschede is dat het stabiel is op buitenhoeken. Ook dit type glasvezelbehang overschilderbaar in iedere gewenste kleur. Glasweefselbehang wordt vaak gebruikt in bestaande bouw. Doordat er vaak meerder oneffenheden aanwezig zijn.

Sauzen in Enschede

Ook voor het laten sauzen van muren in Enschede kunt u bij Prowalls terecht. Sauzen is het schilderen van muren met een dunne laag verf. Omdat het een vrij lastige klus is, kunt u dit het beste laten uitvoeren door de professionals van Prowalls. Door veel ervaring met sauswerk, weten wij het beste resultaat te behalen. Kwaliteit staat centraal, daarom werken we met kwalitatief hoge schrobklasse 1 matte latex. Deze muurverf komt zowel voor binnenmuren als buitenmuren uitstekend tot zijn recht. Schrobklasse 1 wil zeggen dat de verf goed afneembaar is en ook desinfecterend te reinigen is. Bovendien is de verf reukloos, waardoor het voor ieder type kamer een goede optie is. Denk bijvoorbeeld aan de babykamer of uw eigen slaapkamer. Streeploos eindresultaat vinden wij een pré.

Keukencoating in Enschede

Voor veel mensen zijn de vetspetters op de keukenmuur een doorn in het oog. Bij Prowalls hebben wij de ideale oplossing. Een onzichtbare laag coating, waardoor u vet en vuil eenvoudig met een vochtige doek kunt verwijderen. Door de coating krijgen vlekken geen kans om in de verflaag te trekken. Wij kunnen deze keukencoating in Enschede aanbrengen rondom de plekken waar de beste spetters te vinden zijn, zoals de keuken.  Wij brengen de laag aan met hoogwaardige materialen en kunnen daarom volledige garantie geven. De keukencoating die wij gebruiken verkleurt niet. Met als extra voordeel bescherming tegen schimmels, algen en vochtplekken. Ook zeer geschikt voor over kleurwanden.

Spuitwerk in Enschede

Voor het aanbrengen van een verflaag op de zolderkap of plafond heeft Prowalls een goede oplossing. Deze klus voeren we uit met een Airless spuit. Dit werkt efficiënter dan sauzen, omdat een spuitlaag sneller droogt en veel beter te egaliseren is. Een groot voordeel van de Airless verfspuit is dat er niet wordt vermengd met lucht. Waardoor de verneveling van de verf op het plafond of zolderkap komt en niet in de rest van de ruimte. Dit is beter voor mens en milieu, Bovendien is er minder verf nodig, zodat spuitwerk in Enschede ook nog voordeliger is.

Kosten glasvlies behanger in Enschede

De kosten voor een behanger in Enschede verschillen per klus. Daarom is het verstandig om een offerte aan te vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op. Uiteraard is deze offerte, geheel vrijblijvend! Wilt u de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk dan de kosten van de behanger in Enschede.

Wij behangen ook in onder andere Lonneker, Glanerbrug en Hengelo.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

OFFERTE AANVRAGEN