prowalls is uw Renovlies behanger

Prowalls is een behangbedrijf gevestigd in Enschede. Echter zijn wij werkzaam in héél Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in renovlies behang, glasvliesbehang en sauswerk. Daarnaast bieden wij nog meer diensten om de volledige wand af te werken. Denk hierbij aan kleurwanden, keukencoating, airless spuiten van plafonds en zolderkappen en ook betonfrezen. Bent u opzoek naar een professionele renovlies behanger? Dan bent u bij Prowalls aan het juiste adres. Wij bieden pakketten aan voor volledige wandafwerking voor een strak en naadloos eindresultaat waar u nog jaren lang van kunt genieten!

Gratis uw offerte aanvragen

Wat is renovlies behang?

Renovlies behang komt momenteel erg veel voor bij nieuwbouw en bestaande woningen. Maar wat is renovlies behang nou eigenlijk? Het is een sterke behang soort van papier. Door de sterke gladde structuur krijgt u een egaal en naadloos resultaat. Renovlies is een duurzame en zeer sterke optie voor uw muren. Daarnaast is het slagvast, stootvast en brandveilig. Ook biedt renovlies behang de uitstraling van een gestucte wand maar is gemiddeld 30% goedkoper dan de muren te laten stucen. Renovlies behang kunt u zelf aanbrengen, echter kan dit wel zeer tijdrovend zijn. Er is dan een grotere kans op naden in het eindresultaat. Wilt u snel uw wanden met renovlies behangen hebben, een gegarandeerd strak en naadloos eindresultaat? Dan kunt u ook kiezen voor een professionele renovlies behanger. Als renovlies behanger zorg ik ervoor dat uw wanden er gegarandeerd strak en perfect uitzien.

prowalls behanger enschede

Uw renovlies behanger

Wij bieden volledige afwerking van de wanden. Wij starten met een voor inspectie met de klant. Samen lopen wij door de woning om alle wensen te bespreken, wat de geschatte meters zijn en wat er exact gedaan moet worden. Ook bespreken wij dan direct wat u kunt verwachten zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Tijdens de voorbereiding van de muren schuren wij altijd alle wanden die behangen moeten worden. Dit doen wij zodat kleine oneffenheden en puntjes dan geëgaliseerd worden.  Het aanbrengen van renovlies behang doen wij met hoogwaardige lijm voor een duurzame kwaliteit. Kiest u er ook voor uw muren van latex te voorzien dan kitten wij ook alle randen en kozijnen. De prijzen zijn altijd inclusief kwalitatieve materialen dus dan heeft u geen zoektocht naar de juiste materialen.

Wij werken snel en zijn binnen één week klaar met uw woning zonder consessies te doen aan de kwaliteit van het werk! Prowalls is uw renovlies behanger voor altijd strakke wanden!

Renovlies behanger Enschede

Wij zijn dé renovlies behanger in Enschede maar wij zijn werkzaam door heel Nederland. Als u opzoek bent naar een betrouwbare en professionele renovlies behanger, kunt u contact met mij opnemen om uw wandafwerking te bespreken en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zorgen ervoor dat u nog lang kunt genieten van uw muren. Wij gaan pas naar huis als u tevreden bent. Vele klanten gingen u al voor. Klik op de onderstaande link om reviews te bekijken van andere klanten.

Reviews lezen

Contact

Wij staan u graag ter woord. Bel gerust voor meer informatie. Wij nemen rustig de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard is dit ook mogelijk via de e-mail.
Afspraak is afspraak en wij zullen deze ook altijd nakomen. Alles wordt vooraf besproken en zijn er achteraf geen verassingen of onverwachte kosten. Wellicht tot snel! Klik hier voor de contact gegevens.

interieur prowalls