9.8 / 10
(o.b.v. 51 beoordelingen)
ProWalls

Kleuren wanden

Prowalls verzorgt graag kleur wanden in uw woning. U kunt er voor kiezen volledige wanden te voorzien van kleur maar ook halve wanden. Het is mogelijk om bijvoorbeeld 1 vlak of de helft te voorzien van kleur en de andere helft ral 9010 of 9016. Dit doen wij doormiddel van een laser. Zo heeft u gegarandeerd waterpas lijnen en helemaal loodrecht. Met de mogelijkheid tot lijn horizontaal en verticaal.

Wilt u kleur wanden?

Tijdens de offerte aanvraag kunt u de gewenste hoeveelheid aantal vierkante meter die u voorzien wilt hebben van kleur doorgeven. Echter kunnen wij ons voorstellen dat u daar nog even over wil nadenken. Dat is zeker mogelijk. Wij vinden het prettig om het voor de klus te weten ivm de planning, vraag gerust naar de mogelijkheden.

U dient de muurverf zelf aan te schaffen, zo weten wij zeker dat u precies de juiste kleur naar wens heeft. Wij zorgen dat de wanden strak en afgewerkt worden afgeleverd. Wij sauzen kleurwanden altijd met 2 lagen kleur latex, dit doen wij voor een egaal en strak eindresultaat.

Gratis offerte aanvragen
kleurwanden

Kleur in het interieur

Steeds meer mensen kiezen voor een kleur op de muur. Een kleur op de wanden laat het interieur leven en geeft veel meer sfeer in uw huis.

De kleur die gekozen wordt is afhankelijk van eigen smaak maar ook zeker van de woning. Als de ruimte klein is of een donkere inkijk heeft, en u kiest een donkere tint dan maakt dat de ruimte nog kleiner en donkerder.

Des te groter de kamer is, des te lichter en ruimer de ruimte oogt. Dan kunt u voor een donkere wand gaan zonder dat kleiner oogt.

Ongeacht welke kleur u aanbrengt, is het wel heel belangrijk dat de kleur op de juiste manier wordt aangebracht. Door te spelen met kleuren in uw woning kunt u verschillende sferen creëren. Wij hebben veel ervaring met sauswerk en het aanbrengen van kleuren op de muren.

Om een beeld te schetsen van de diensten die wij uitvoeren hebben wij een aantal foto’s staan op onze website. Neem zeker even een kijkje om te bekijken wat u kunt verwachten en hoe het eindresultaat er in werkelijkheid zal uitzien.

interieur prowalls

Hoe werken wij kleuren af?

Prowalls werkt met professionals en daarom kunnen wij u een perfect eindresultaat garanderen. In kleurwanden komen oneffenheden sneller naar boven en daarom is het belangrijk dat de wanden goed geëgaliseerd worden.

Dit doen wij doormiddel van machinaal schuren. Daarna brengen wij naadloos glasvliesbehang aan en kitten we alle randen en hoeken. Hierna tapen we alle randen af en kitten langs deze rand nogmaals, dit is voor een extra strakke rand en voorkomt dat de kleurverf onder het tape loopt. Als dit helemaal klaar is starten wij met de kleurwanden. De kleur latex brengen wij altijd twee keer aan voor een dekkend en egaal resultaat. Als de volledige kleur tweemaal is aangebracht dan verwijderen wij weer de tape. Nu zijn de kleurwanden klaar en hebben mega strakke randen.

Wij zorgen uiteraard dat er met de juiste hoeveelheid kit wordt gewerkt zodat er geen dikke kitranden ontstaan.

OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Offerte aanvragen
Prowalls bus